Hvem er vi?

Aktivitets- og Kulturhuset P4 har til formål at give beboerne i Håndværkerparken & Kalkærparken samt øvrige gæster fra hele området, et mødested for socialt samvær og aktiviteter. Så alle er velkommen!

Huset er frivillig drevet - dvs. at langt de fleste aktiviteter der foregår, kan kun lade sig gøre, fordi en frivillig påtager sig at være ansvarlig for aktiviteten, åben og tage godt imod nye deltagere.

I dagtimerne er der dog et daghøjskole tilbud via FO.

Aktivitetsudvalget består også af frivillige, og det er dem der i det daglige koordinere alle aktiviter samt laver større arrangementer som koncerter, foredrag, fester mm.

For at deltage i aktiviterne kræves en medlemskab, se herneden under.

Vores historie

Oprindeligt blev huset bygget som et beboerhus for Håndværkerparken og blev taget i brug d. 15. februar 1989. 

Senere blev Kalkærparken bygget og blev en del af huset.

Det var ingeniør Ivan Lykke Kristensen der tegnede bygningen og kunstneren Hans Fogh Steffensen bestemte pastelfarverne det blev malet i både ud og inde.

I 2011 blev P4 malet gråt udvendig som det ses idag, og i 2016 blev der malet indvendigt.


I 2016 besluttede man at åbne huset op, så alle uanset bopæl kunne benytte huset, og derfor blev navnet Beboerhuset P4 lavet om til Aktivitets- og Kulturhuset P4.

Medlemsskab

Bliv medlem af huset for den formidable pris årligt á 125 kr. pr. person - 250 kr. pr. husstand.

Medlemskabet gælder august 2023 - juli 2024, og giver adgang til samtlige aktiviteter, der foregår i P4 + gratis kaffe/te. Tegn medlemskabet i caféens åbningstid.