Koncert  med "UNDER BØGEN" Lørdag d. 25. maj 2024 kl. 20.00

guider bandet dig stilsikkert igennem festen, hvor danse - og ikke mindst syng-med garanti er en selvfølgelighed. Under Bøgen leverer én lang musikalsk vandring gennem byen med hunden. Slingrende ned af Vestergade, ud til en bænk ved havnen, hvor der er kys i solen til alle som kæmper på skyggesiden. Og når karrusellen kører, flyver burhønsene som svaner mod den lave sol. Så mine damer og herre – ”Li’ meget hvem du er, li’ meget hvor du er, så velkommen her!”


Østjysk GNAGS kopi

Under Bøgen består af 7 m/k fra Østjylland, som alle har den sammen dybe respekt for - og sande kærlighed til - det over 50 år gamle danske orkester: GNAGS.

Med udgangspunkt i den Live-energi, som altid præger Gnags, er Under Bøgen noget for dig, som er til fest, syng-med og har en ustoppelig trang til at skråle op om vilde kaniner, burhøns, konger og gamle.

Der er derfor plads til både gamle og unge når ”Under Bøgen” inviterer til fest. Med de allerbedste af Gnags’ udødelige sange,


Dørene åbner kl. 19.00 og musikken starter kl. 20.00.

PRIS: 125,- i forsalg og i døren kr. 150,- kr.

BILLETSALG SENEST TIRSDAG DEN 21. MAJ 2024: i caféen eller ved bankoverførsel: kontonr. 7110-1722222. HUSK AT SKRIVE Under Bøgen i meddelelsesfeltet.

Købte billetter refunderes ikke.

Under Bøgen består af:

Anders Boysen: Vokal, DX7 & Harmonika

Søren Karkov Knudsen: Keyboards

Michael Mortensen: El.guitar & Kor (Jacob Riis-Olsens originale venstrehånds, selvfølgelig)

Jakob Pagaard: Bas

Rasmus Friis Tvørfoss: Trommer & Kor

Signe Ørts: Kor, Percussion

Martin Have: Sax, Percussion, Keys & Kor