FERNISERING I FORBINDELSE MED FOTOUDSTILLING

FOTOUDSTILLING!

P4-FOTOKLUB viser de bedste billeder.

Udstillingen åbner med fornem fernisering søndag, den 22. marts 2020, kl 11.00. Vi byder på en lille forfriskning på dagen. Kig ind og se de spændende billeder.

Temaet for denne udstilling er VORES VERDEN
Og der er jo nok at tage fat i. Vi elsker nemlig at fotografere. Alt har vores interesse. Fra makroverdenen over bygninger til landskaber, fra planter, insekter og fugle over dyr til mennesker - det være sig mænd, kvinder eller børn, enkeltpersoner eller grupper. Fra opstillinger over feriebilleder til reportager.

Vi er os - de 25 kvinder og mænd - som i øjeblikket følger P4-FOTOKLUB. Vi bruger fotoklubben til at støtte vores passion, blandt andet ved at arrangere fototure i nærheden af Aktivitets- og Kulturhuset P4 eller længere væk.

Vi nyder at vise vores billeder til andre, så vi snakker om print og fremvisning af billederne. Vi bruger også vores fotoklub til, at vi kan blive bedre fotografer, når vi får andres reaktioner på billederne og deres konstruktive bemærkninger.

 

Du er også velkommen i P4-FOTOKLUB. Vi mødes mandag i lige uger kl 19.00 i Aktivitets- og Kulturhuset P4. Har du problemer med dit digitale kamera, vil vi forsøge at hjælpe dig. Vi kan læse og forstå brugsanvisningen!

Du kan også kontakte P4-FOTOKLUBs tovholder, Ole Pedersen, på telefonnummer 23 34 03 55, eller e-mail-adresse: nielsole@stofanet.dk