TURNÉ TEATER

Driving Miles 

 

NY DATO

27. juni 2020 kl. 19.00

Teatergruppe:

PARKTEATRET

– Musikdramatik

 

Henning Mankell, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, tre jazzmusikere og en skuespiller.

Umiddelbart en mærkelig konstruktion. Men der er en mening.

Henning Mankell var den verdensberømte forfatter til Wallanderbøgerne, og han elskede Miles Davis ́ musik.

Skrothandleren Steiner fortæller historien om chaufføren fra Molde i Norge – Svein Åge, der kører Miles rundt til koncerter i hele Europa.

Og de tre jazzmusikere og skuespilleren folder det hele ud på scenen.

 

Medvirkende: Anders Malta, Zier Romme Larsen, Rune Fog-Nielsen, Cornelia Nilsson, Hans Henrik Clemensen

Mød teatret: Parkteatret vil gerne møde publikum til en samtale efter forestillingen.

 

Aldersgruppe: fra 18 år

Varighed: Ca. 1 time og 20 min.

BILLETTER

DU KAN KØBE BILLETTER PÅ 2 MÅDER

På nettet via billetudbyderen billetto: https://billetto.dk/ – så sikrer du dig en plads.

Ved indgangen, 1 time inden arrangementet – forudsat der er plads tilbage.

Billetterne til arrangementerne vil i denne sæson koste den overskuelige sum af 100 kr. (almindelig pris). Medlemsrabat til op til to billetter pr. forestilling er 50 % Desuden får børn under 12 år 40 % rabat og pensionister 30 % rabat. Dog kun en rabatform pr. billet. Køb af billetter på nettet indebærer betalingen af et mindre gebyr på 6 - 8 kr. pr. billet, afhængig af billettens pris.

BEMÆRK: Valget af køb via Billetto indebærer desværre, at ombytning eller refundering af billetkøb er en kompliceret affære, som på grund af billetternes lave priser ikke er muligt.

FREDAG DEN 4. OKTOBER 2019 KL. 19.00

U D S O L G T

TEATERGRAD opfører ”DANNER – en grevinde af folket”.

Historien om Grevinde Danner er én af de mest spektakulære i Danmarkshistorien. Louise Christine Rasmussen fødes i 1815 som et uønsket produkt af et patriarkalsk samfund, hvor manden tog, hvad han mente var hans, og kvinden var underlagt hans luner og behov.

Men Louises liv er også fortællingen om en kvinde, som fødes i rendestenen og gør effektivt op med samfundets forventninger. Tidens normer giver hun fanden i og insisterer på at være et frit handlende og tænkende individ. Hertil kommer en succesfuld forretning med parisermode. Og så elsker hun to af landets mest magtfulde mænd, avisudgiveren Carl Berling og Kong Frederik 7. Avisudgiveren får hun barn med. Kongen bliver hun gift med.

Det bedre borgerskab stod i kø i forsøg på at ydmyge hende, men grevinden blev trofast stående ved kongens side. Hvor stor indflydelse, hun har haft på ham, er omdiskuteret, men sikkert er det, at enevælden blev ophævet, Danmarks Grundlov underskrevet og de første socialreformer indført i løbet af deres ægteskab. Sikkert er det også, at arven efter hende lever endnu.

Målgruppe: 15 år og op efter. Varighed: 1 time og 20 min.