TURNÉ TEATER

Lørdag den 8. december 2018: JULEEVANGELIET / DET LILLE TURNÈTEATER

Med udgangspunkt i fortællingen om Jesus fødsel, hører vi om den dag, verden holdt vejret. Hvor de blinde kunne se, de døve høre, og håbløse fik håb, og de tvivlende tro.

”Der var engang der en mand der gik ud for at lede efter ild. Hjælp mig, min kone skal snart føde og jeg har brug for ild til at varme hende og den lille. Men folk sov, og sov de ikke, havde de ikke lyst til at hjælpe en fremmed”

Vi hører om krig, og om folk der vandrer gennem ørkenen, for at komme til folketællingen i Betlehem. Vi møder Herodes efter et besøg af de tre vise mænd. Vi hører om fattigdom, og sygdom og forstår at det var en hård tid, den juleaftensdag for 2018 år siden, hvor verden holdt vejret.

Målgruppe: 5 år og op efter

BILLETTER

DU KAN KØBE BILLETTER PÅ 2 MÅDER

På nettet via billetudbyderen billetto: https://billetto.dk/ – så sikrer du dig en plads.

Ved indgangen, 1 time inden arrangementet – forudsat der er plads tilbage.

Billetterne til arrangementerne vil i denne sæson koste den overskuelige sum af 100 kr. (almindelig pris). Medlemsrabat til op til to billetter pr. forestilling er 50 % Desuden får børn under 12 år 40 % rabat og pensionister 30 % rabat. Dog kun en rabatform pr. billet. Køb af billetter på nettet indebærer betalingen af et mindre gebyr på 6 - 8 kr. pr. billet, afhængig af billettens pris.

BEMÆRK: Valget af køb via Billetto indebærer desværre, at ombytning eller refundering af billetkøb er en kompliceret affære, som på grund af billetternes lave priser ikke er muligt.