ER DU TIL SVEDLIG BLUES

ER DU TIL SVEDIG BLUES?

Gå ikke glip af Ole Frimer Trio når de gi´r den i P4

Fredag d. 5. oktober 2018 kl. 20.30

Sangeren og guitaristen Ole Frimer er indtil flere gange, med sin unikke ”flesh to string”- teknik, blevet belønnet med diverse priser både nationalt og internationalt. Senest i 2011, hvor han modtog BankNordiks Ærespris for sit mangeårige virke på de danske og udenlandske musikscener.

 

Frimer har tidligere arbejdet tæt sammen med Peter Thorup og var i en årrække også medlem af det legendariske band Blue Junction.

Nu om dage turnerer han land og rige rundt i spidsen for Ole Frimer band og når tiden tillader det, drager han og to andre bandmedlemmer afsted som Ole Frimer Trio. Udover Ole, består trioen af Claus Daugaard, som har spillet sammen med Ole i mere end 15 år og nok er en af Danmarks absolut skarpeste trommeslagere. Sidste mand i trioen er Jesper Bylling, som tidligere har spillet sammen med Allan Olsen, Johnny Madsen m.fl. Jesper er en bredspektret virtuos bassist i mesterklassen med sin helt egen tone.

I så kompetent et selskab er der minimale farer for dissonanser og man kan komfortabelt læne sig tilbage, lade bluesfoden få frit løb og nyde musikken.

 

Billetter i forkøb 60 kr. ved personlig henvendelse i caféens åbningstid eller ved indbetaling på kontonr.: 7110-1722222

Sidste frist tirsdag d. 2. oktober 2018

 

Billetter i døren 80 kr.

 

Dørene åbnes kl. 19.00

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.08 | 14:01

Hej jeg kunne godt tænke mig at være med i jeres hold for idræt på banen,hvordan kan man melde sig til.
mvh.Elisabeth Damkjær.mail betta @live.dk

...
02.03 | 14:45

Hej Lotte
Vedr. udlejning, se i oversigten til venstre på selve siden.

...
02.03 | 14:43

Hej Turi
Ja, det kan godt passe. Mener at det er kommet ud sammen med referat fra afd. 50 samt rundsendt til samtlige bestyrelser.

...
02.03 | 14:41

Hej Turi
Nej, der er 3, Vibeke Brochlipps + de 2 du nævner

...
Du kan lide denne side